Beställning

Visarkivets expedition har semesterstängt och öppnar igen tisdag 13 augusti. Men redan i början av augusti börjar vi, i mån av tid, att besvara sommarens inkomna mejlförfrågningar i tur och ordning. Vi önskar er en skön sommar! /Visarkivets personal

Om din sökning resulterar i en träfflista kan du klicka på titeln för att visa den enskilda posten. Under denna finns en länk som heter "Ställ en fråga". Om du klickar på den får du fram ett formulär som du kan använda för att ställa en fråga kring en specifik inspelning.

Fyll i namn, e-postadress och din fråga och klicka på "Skicka". Om frågan gått iväg som den ska får du en bekräftelse på skärmen.

Stora delar av Visarkivets ljudsamlingar är skyddade av upphovsrättslagen, men i princip allt inspelat material i Svenskt visarkivs samlingar får avlyssnas på plats i Visarkivets lokaler.

Vi kan också förmedla kopior för personligt bruk av visst outgivet material. Vi tar då en avgift som för närvarande är 250 kronor per inspelad timme (är inspelningen kortare än en timme så minskas kostnaden proportionerligt). Material- och portokostnad tillkommer.

Kontakta Visarkivet om du vill beställa en ljudkopia, eller har andra frågor om ljudsamlingarna. Se Om Svenskt visarkiv för kontaktuppgifter.

Denna webbplats använder kakor/cookies.

Läs om hur Statens musikverk behandlar personuppgifter.