Beställning

Om du inte har möjlighet att besöka oss kan du beställa vissa av publikationerna från någon av de större nätbokhandlarna, se lista. Sådant som vi inte ännu säljer den vägen går i regel att beställa direkt från oss enligt något av följande:

  • Klicka på länken till beställningsformuläret under den detaljerade informationen för publikationen i prislistan. Vid beställning av flera varor underlättar det expedieringen om du endast skickar ett (1) formulär. Ange då i kommentarsfältet vilka övriga publikationer du vill beställa (titel och artikelnummer).
  • Ifall formuläret inte fungerar går det bra att i stället mejla din beställning till bokbestallning@musikverket.se. Uppge till vilken adress varor ska skickas samt ditt telefonnummer. Fakturan kommer att skickas till den mejladress du mejlar beställningen ifrån.

Beställningen skickas vanligtvis inom en vecka till den adress du anger. Fakturan mejlas separat.


20 procent julrea på ordinarie pris på samtliga böcker och tryckta publikationer som säljs av Svenskt visarkiv och Musik- och teaterbiblioteket mellan den 20 november och den 20 december.

Denna webbplats använder kakor/cookies.

Läs om hur Statens musikverk behandlar personuppgifter.